Toimitusehdot

Bad Dog Productions Oy

3105921-6

Maksutavat

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun perille kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail. 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitustavat

kimmoohtonen.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n ja Matkahuollon palveluita. Toimitamme lähetyksiä verkkokaupan kautta vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Lähetykset saapuu lähimpään noutopisteeseen. Tieto saapumisesta tulee tekstiviestitse. Varmistathan ettei sinulla ole palvelunumeroestoa puhelimessasi jotta viesti löytää perille.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa.

Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut

Lähetyskulut taidetulosteissa kaikkialle Suomeen ovat 5,50 euroa sisältäen pakkauskulut. Taulujen toimituskulut ovat 22 €. 

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Mikäli haluat tilata tuotteita tämän alueen ulkopuolelle, voit tehdä sen sähköpostitse info@kimmoohtonen.fi.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut ilmoitamme sinulle siitä pikimmiten.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle info@kimmoohtonen.fi välittömästi. Mikäli paketti on vaurioitunut täytyy ensin konsultoida Posti Oy:tä. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Palautusoikeus

Kaikki taidetulosteet tehdään tilaustyönä joten tuotteilla ei näin ollen ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

kimmoohtonen.fi verkkokaupasta ostetuilla kirjoilla on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeus. Kuluttajan on ilmoitettava palautuksesta sähköpostitse info@kimmoohtonen.fi. Peruutusilmoitus on tehtävä välittömästi tavaran vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. Tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei yksin riitä tilauksen peruutukseen.

Tuotteen joka palautetaan tulee olla myyntikelpoinen. Jos kuluttaja ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.