Toimitusehdot

Bad Dog Productions Oy

3105921-6

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitustavat

kimmoohtonen.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista). Toimitamme lähetyksiä verkkokaupan kautta vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Lähetykset saapuu lähimpään postin pisteeseen. Tieto saapumisesta tulee tekstiviestitse. Varmistathan ettei sinulla ole palvelunumeroestoa puhelimessasi jotta viesti löytää perille.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa.

Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat 8,50 euroa sisältäen pakkauskulut.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Mikäli haluat tilata tuotteita tämän alueen ulkopuolelle, voit tehdä sen sähköpostitse info@kimmoohtonen.fi.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut ilmoitamme sinulle siitä pikimmiten.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle info@kimmoohtonen.fi välittömästi. Mikäli paketti on vaurioitunut täytyy tietenkin ensin konsultoida Posti Oy:tä. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Palautusoikeus

Kaikki taidetulosteet tehdään tilaustyönä joten tuotteilla ei näin ollen ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

kimmoohtonen.fi verkkokaupasta ostetuilla kirjoilla on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeus. Kuluttajan on ilmoitettava palautuksesta sähköpostitse info@kimmoohtonen.fi. Peruutusilmoitus on tehtävä välittömästi tavaran vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. Tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei yksin riitä tilauksen peruutukseen.

Tuotteen joka palautetaan tulee olla myyntikelpoinen. Jos kuluttaja ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.