Tilaa kuvia

Voit tiedustella kuvista yhteydenottolomakkeella, tai tehdä suoraan tilauksen laittamalla viestikenttään koko nimesi, postiosoitteesi sekä puhelinnumerosi lähetystä varten.

Kuvat ovat sivuilla esillä alhaisella resoluutiolla, mutta tilattaessa luonnollisesti korkealla resoluutiolla.

Kaikki kuvat ovat tilattavissa taidetulosteina koossa A4, A3 tai A2.

Huippulaadukkaat taidetulosteet. Vaikuttavat värit. Tarkat yksityiskohdat. Upea valonheijastus. Kuvat heräävät eloon. Myös mustavalkotulosteina. A4, A3 ja A2 koot saatavilla. Halutessasi tilata kuvan mustavalkoisena merkitse viestikenttään MUSTAVALKO.

Koon A2 hinnat ovat 90,00 euroa per taidetuloste.

Koon A3 hinnat ovat 75,00 euroa per taidetuloste.

Koon A4 hinnat ovat 45,00 euroa per taidetuloste.

Vaihtoehtoisesti voit tilata haluamasi kuvan tauluna.

Taulujen hinta määrittyy materiaalin sekä koon mukaan. Materiaalivaihtoehdoista (alumiinikomposiitti, akryyli, kanvas) lisää alla.

Alumiinikomposiittitaulu

DiBond on materiaalina aikaa ja säätä kestävä, sekä äärimmäisen kevyt. Materiaalin tasainen levypinnalle painettu kuva on laadultaan huippuluokkaa. Alumiinikomposiitille painetut mattapintaiset kuvat ovat huipputeräviä, sävyiltään ja väreiltään harmonisia ja kolmiulotteisia kokonaisuuksia. Taulut ovat alumiinikiskolla varustettuja ja ripustusta vaille valmiita. Vaihtoehtoisesti taulu on kevyen painonsa ansiosta myös mahdollista kehystää.

Canvastaulu

4cm paksulle kiilakehykselle pinnoitettu ripustusvalmis taidetuloste I-luokkaiselle canvaskankaalle. Canvastaulu on yleistunnelmaltaan perinteisempi, melkein öljymaalausmainen. Värit kestävät muuttumattomina vuosikymmeniä.

Akryylitaulu

Korkeakiiltoinen taulu paksulle akryylille. Akryylin kiiltävä pinta herättää kuvan värit eloon ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Akryyli antaa vaikutelman kuin kuva olisi upotettuna lasin sisälle, ollen kuitenkin materiaalina huomattavasti lasia kevyempi. Akryylitaulu istuu hienosti moderniin ympäristöön. Taulussa on takana j-lista, jolla se jää n. 15mm irti seinästä.

Jos et tiedä mikä materiaali valita, voimme suositella sinulle sopivaa vaihtoehtoa riippuen kuvasta ja siitä tuleeko kuva kotiin, toimistolle, mökille vai jonnekin muualle.

Taulujen tuotoista lahjoitamme luonnonsuojeluun. Kohteemme vaihtuvat maailman menon mukaan, löytyen kuitenkin poikkeuksetta Pohjolan luonnosta.

Jos sinulla kysymyksiä tauluihin tai kuviin liittyen, voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kimmoohtonen.fi