Info

Kuvat ovat sivuilla esillä alhaisella resoluutiolla copyright syistä, mutta tilattaessa luonnollisesti korkealla resoluutiolla.

Tiedustelut taidetulosteista (saatavilla A4, A3 ja A2 koossa) sekä tauluista sähköpostitse info@kimmoohtonen.fi. 

 

Taulujen hinta määrittyy materiaalin sekä koon mukaan. Materiaalivaihtoehdoista (alumiinikomposiitti, akryyli, kanvas) lisää alla.

Alumiinikomposiittitaulu

DiBond on materiaalina aikaa ja säätä kestävä, sekä äärimmäisen kevyt. Materiaalin tasainen levypinnalle painettu kuva on laadultaan huippuluokkaa. Alumiinikomposiitille painetut mattapintaiset kuvat ovat huipputeräviä, sävyiltään ja väreiltään harmonisia ja kolmiulotteisia kokonaisuuksia. Taulut ovat alumiinikiskolla varustettuja ja ripustusta vaille valmiita. Vaihtoehtoisesti taulu on kevyen painonsa ansiosta myös mahdollista kehystää.

Canvastaulu

4cm paksulle kiilakehykselle pinnoitettu ripustusvalmis taidetuloste I-luokkaiselle canvaskankaalle. Canvastaulu on yleistunnelmaltaan perinteisempi, melkein öljymaalausmainen. Värit kestävät muuttumattomina vuosikymmeniä.

Akryylitaulu

Korkeakiiltoinen taulu paksulle akryylille. Akryylin kiiltävä pinta herättää kuvan värit eloon ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Akryyli antaa vaikutelman kuin kuva olisi upotettuna lasin sisälle, ollen kuitenkin materiaalina huomattavasti lasia kevyempi. Akryylitaulu istuu hienosti moderniin ympäristöön. Taulussa on takana j-lista, jolla se jää n. 15mm irti seinästä.

Jos et tiedä mikä materiaali valita, voimme suositella sinulle sopivaa vaihtoehtoa riippuen kuvasta ja siitä tuleeko kuva kotiin, toimistolle, mökille vai jonnekin muualle.

Taulujen tuotoista lahjoitamme vuosittain osan luonnonsuojeluun. Viimeisen 3 vuoden ajan lahjoitukset on ohjattu Luonnonperintösäätiölle.